Cirurgia Refractiva

Què són els defectes de refracció (Miopia, Hipermetropia, Astigmatisme)?

Per poder visualitzar imatges, l'ull funciona de manera similar a una càmera fotogràfica. És a dir, disposa d'unes lents que formen una imatge nítida del món exterior sobre una pel·lícula sensible (la retina) que rep aquestes imatges i, a través del nervi òptic, les envia al nostre cervell perquè puguem veure-les.

Per veure aquestes imatges nítidament, les imatges "captades" han d'estar enfocades exactament sobre la retina. Es diu que un ull té un defecte refractiu quan la potència de les lents (cristal·lí i còrnia) enfoquen les imatges o bé per davant (miopia) o bé per darrere (hipermetropia) de la retina.

 

Miopia

Miopia
Una persona amb miopia té dificultats (visió borrosa) per enfocar els objectes llunyans, mentre que els objectes propers els veu correctament. La miopia pot produir mals de cap i fatiga ocular.

 

Hipermetropia

Hipermetropia
Els hipermetrops tenen una percepció borrosa dels objectes propers, a l'inrevés que els miops. La hipermetropia pot produir mals de cap i dolor a l'ull, llagrimeig i parpelleig freqüent. Per detectar la hipermetropia correctament, cal dilatar la pupil·la amb gotes cicloplègiques.
 

Astigmatisme

Astigmatisme

Una persona amb astigmatisme percep una visió deformada de les coses, tant de lluny com de prop. És un problema de la curvatura de la còrnia, de tal manera que les imatges que es perceben estan distorsionades. L'astigmatisme sol estar associat a la Miopia oa la Hipermetropia.

Aquests defectes de refracció es poden corregir amb ulleres, lents de contacte o de forma definitiva mitjançant cirurgia.

 


Què és la Cirurgia Refractiva Làser?

La Cirurgia Refractiva Làser és una tècnica eficaç i segura per a la correcció de la Miopia, Hipermetropia i/o Astigmatisme.

Mitjançant l'aplicació del làser es modifica la curvatura de la còrnia, corregint així el defecte refractiu de forma definitiva, amb mínimes molèsties per al pacient i amb una recuperació ràpida de la seva funció visual.

En el nostre centre pot resoldre el seu problema de dependència de les ulleres o lents de contacte. Disposem de la tecnologia més avançada en el camp de l'Oftalmologia. El nostre làser d'última generació permet fer cirurgies personalitzades.

Preguntes freqüents

Amb Cirurgia Làser es pot corregir:

- Miopia: fins a 12 diòptries
- Hipermetropia: fins a 5 diòptries
- Astigmatisme: fins a 5 diòptries
- Entre 12 i 30 diòptries de miopia es corregeix mitjançant la implantació de lents intraoculars fàquiques (ICL, ARTISAN, etc.). En el cas de hipermetropies majors de 5 diòptries també es poden corregir amb lents intraoculars fàquiques / afàquiques.

  • Les persones que tenen Miopia, Hipermetropia o Astigmatisme.
  • Els que desitgin un tractament econòmic, comparat amb el manteniment d'ulleres o lents de contacte.
  • Tenir més de 18 anys d'edat i graduació estable.
  • No han operar-se els pacients amb marcapassos, ni dones embarassades.

De tota manera, si vostè pateix algun altre tipus de malaltia, cal que avisi al seu oftalmòleg.

Uns 7 minuts per ull.

Normalment no produeix dolor, encara que en algunes ocasions, pot arribar a ocasionar petites molèsties.

L'operació es realitza mitjançant l'ús de gotes anestèsiques que s'apliquen sobre l'ull i d'aquesta manera el pacient no nota res durant la intervenció.

Si es practica la intervenció quan la graduació és estable, el defecte no hauria de tornar a aparèixer.

En casos puntuals, és necessari aplicar una mica més de làser o es pot necessitar alguna mínima correcció òptica.

El nostre làser té un sistema que és capaç de seguir l'ull a una velocitat molt alta, de manera que sempre s'assegura que el tractament es fa en el lloc correcte.

Cap problema, ja que el nostre làser permet corregir defectes combinats de miopia i hipermetropia amb astigmatisme, tot alhora.

No, en el nostre centre portem anys operant amb molt bons resultats. Aquesta microcirurgia està perfectament experimentada i contrastada, i ofereix les màximes garanties.

Els nous avenços tècnics, no invaliden, en absolut, els làsers anteriors; simplement obren noves possibilitats i permeten intervenir pacients que abans no podien operar-se.

És una tècnica que consisteix en la col·locació d'una lent especial dins de l'ull miop. Amb aquesta operació es poden corregir òptimament les miopies moderades i altres amb una gran seguretat i eficàcia.

Després d'una visita personal i un examen molt complet el Doctor decideix el tipus de cirurgia més adequada.

La informació present a la web no reemplaça si no complementa la relació metge-pacient. En cas de dubte consulti amb el metge de referència.
Fes clic aquí i reserva ara la teva visita